Absolvovali sme školenie partnerských spoločností

Ako váš dôverený finančný poradca, neustále hľadám spôsoby, ako rozšíriť naše služby a ponúknuť vám, našim ceným klientom, tie najlepšie možnosti pre vaše investície. Nedávno sme absolvovali školenie od našich partnerských spoločností IAD Investments a Across, čo nám otvára dvere k novým príležitostiam pre vaše jednorázové vklady a šetrenie. Navyše, v týchto neistých časoch, keď je zlato čoraz atraktívnejšie, sme rozšírili našu spoluprácu aj s partnerskou spoločnosťou špecializujúcou sa na investície do zlata.

Prečo je školenie dôležité?

Vždy som presvedčený, že kvalitné školenie je kľúčom k poskytovaniu prvotriednych služieb. Vďaka najnovším informáciám a technikám, ktoré sme získali, môžeme lepšie porozumieť produktom, ktoré vám ponúkame, a efektívne ich prispôsobiť vašim potrebám.

Produkty pre jednorázové vklady a šetrenie

S novými poznatkami získanými zo školenia sme pripravení ponúknuť vám širokú škálu produktov pre jednorázové vklady a šetrenie. Tieto možnosti sú navrhnuté tak, aby vyhovovali rôznym finančným cieľom a potrebám, od krátkodobého šetrenia po dlhodobé investície.

Investovanie do zlata

V dnešnej neistote na trhoch sa mnohí obracajú k tradičným bezpečným prístavom, akým je zlato. Naše partnerstvo s odborníkmi na investície do zlata nám umožňuje ponúknuť vám atraktívne možnosti, ako začleniť tento vzácny kov do vášho portfólia.

Výhody pre našich klientov

Naším hlavným cieľom je vždy vaša spokojnosť a finančná bezpečnosť. Rozšírením našich služieb a produktov chceme zabezpečiť, že máte prístup k najlepším dostupným nástrojom na trhu, ktoré vám pomôžu dosiahnuť vaše finančné ciele.

Ako ďalej?

Ak máte záujem dozvedieť sa viac o nových produktoch alebo o možnostiach investovania do zlata, neváhajte ma kontaktovať. S radosťou si s vami nájdem čas na osobné stretnutie, počas ktorého preberieme vaše finančné plány a ako vám môžeme pomôcť ich dosiahnuť. Ak sa so mnou chcete o niečom poradiť, kontaktujte ma prostredníctvom kontaktov na mojej webovej stránke.

```

PaedDr. Eva Hranaiova
Autor: PaedDr. Eva Hranaiova

    Individuálny pristup zameraný na Vaše potreby a možnosti.

 K životu potrebujeme peniaze, pracujeme aby sme mali peniaze a mohli si užívať život. Využívame finančné produkty ktoré berieme ako samozrejmú súčasť života. Aký finančný produkt je pre nás vhodný?

Chce sa nám čítať malé písmenká? Pozor na klik sem klik tam!

Uzatvoriť zmluvu vieme aj cez WEB, poradenstvo, servis a likvidáciu vám tiež web urobí? Akú? 

Pokiaľ Vás čokoľvek zaujíma z oblasti financií, sociálneho zabezpečenia, zdravotného poistenia a pracovnoprávnych vzťahov, kontaktujte ma.  Rada sa s Vami stretnem osobne, ak to nepôjde tak  pri virtuálnej káve, je možná komunikácia aj cez IT zariadenia. 

Používame cookies na optimalizáciu našich webových stránok a našich služieb. Ďalšie informácie o cookies nájdete tu.

Nastavenie