Pozvánka na školenie kapitálový trh

Ako finančný poradca s dlhoročnými skúsenosťami na trhu, som si vedomý dôležitosti neustáleho vzdelávania a zdieľania poznatkov v oblasti finančníctva. Preto by som vás rád pozval na školenie o kapitálovom trhu, ktoré je špeciálne navrhnuté pre kolegov finančníkov, ktorí sa chcú dozvedieť viac o najnovších trendoch a legislatívnych zmenách na Slovensku.

Prečo sa zúčastniť?

Kapitálový trh je dynamický a neustále sa mení. V posledných rokoch sme boli svedkami mnohých legislatívnych zmien, ktoré ovplyvnili spôsob, akým finančníci pracujú a ako môžu najlepšie slúžiť svojim klientom. Toto školenie vám poskytne prehľad o najnovších trendoch, legislatívnych zmenách a najlepších praktikách v oblasti kapitálového trhu na Slovensku.

Aké témy budú pokryté?

Počas školenia sa budeme venovať rôznym témam, vrátane analýzy trhových trendov, porozumenia nových legislatívnych požiadaviek a ich vplyvu na finančné poradenstvo, ako aj praktických tipov na zlepšenie vašej práce s klientmi. Okrem toho bude čas aj na otázky a diskusiu, aby ste mohli získať odpovede na konkrétne otázky, ktoré vás zaujímajú.

Kto by sa mal zúčastniť?

Toto školenie je určené pre všetkých finančných poradcov, analytikov, správcov portfólia a ďalších profesionálov pracujúcich v oblasti financií, ktorí chcú rozšíriť svoje vedomosti a zručnosti v oblasti kapitálového trhu. Či už ste na začiatku svojej kariéry alebo ste skúseným odborníkom, toto školenie vám poskytne cenné informácie a inšpiráciu.

Ak sa so mnou chcete o niečom poradiť alebo máte záujem zúčastniť sa tohto školenia, neváhajte ma kontaktovať prostredníctvom kontaktov na mojej webovej stránke. Teším sa na vašu účasť a spoločné rozširovanie našich obzorov v oblasti kapitálového trhu.

```

PaedDr. Eva Hranaiova
Autor: PaedDr. Eva Hranaiova

    Individuálny pristup zameraný na Vaše potreby a možnosti.

 K životu potrebujeme peniaze, pracujeme aby sme mali peniaze a mohli si užívať život. Využívame finančné produkty ktoré berieme ako samozrejmú súčasť života. Aký finančný produkt je pre nás vhodný?

Chce sa nám čítať malé písmenká? Pozor na klik sem klik tam!

Uzatvoriť zmluvu vieme aj cez WEB, poradenstvo, servis a likvidáciu vám tiež web urobí? Akú? 

Pokiaľ Vás čokoľvek zaujíma z oblasti financií, sociálneho zabezpečenia, zdravotného poistenia a pracovnoprávnych vzťahov, kontaktujte ma.  Rada sa s Vami stretnem osobne, ak to nepôjde tak  pri virtuálnej káve, je možná komunikácia aj cez IT zariadenia. 

Používame cookies na optimalizáciu našich webových stránok a našich služieb. Ďalšie informácie o cookies nájdete tu.

Nastavenie